Forfatterskap

Å velge det varme blikket

Foreldrebok som bringer inspirasjon,
mot og håp til dagens foreldre

 

Å velge det varme blikket

I april 2016 kom foreldreboka Å velge det varme BLIKKET ut. Den er, til nå, utgitt i seks opplag.

 

Forhistorie

I januar 2013 samlet jeg ni foreldrepar til kurs og dialog over tid. Resultatet av vårt ærlige samarbeid er blitt en bok med 92 inspirerende hverdagsfortellinger med viktige vendepunkt. Fortellingene styrker bokas undervisning og munner alltid ut i dyp respekt for barnets perspektiv. Bokas grunnleggende påstand er at Det finnes ikke vanskelige barn, bare barn som har det vanskelig.

Bestille boken?

Om du ikke finner boken i hyllen hos bokhandelen, kan de bestille den for deg. Klikk her for å bla i boka. Ønsker du bok med personlig hilsen, ta kontakt med forfatter, post@livberit.no. Eller du kan kjøpe boka online, for eksempel på Haugenbok.n

 


Terningkast 6 fra Vidunderpappa.no

Det var fantastisk å holde i boka; Å velge det varme BLIKKET, for første gang. Men det viktige var hvordan den ble tatt imot. Les om pappabloggeren som brukte den til å styrke eget mot.

Vidunderpappa.no ble nominert til Årets pappablogger i 2016. Han skrev en oppløftende anmeldelse og gav terningkast 6.

Boken «Å velge det varme BLIKKET» av pedagog, inspirator og veileder Liv Berit Heimstad Tønnessen gir mange aha-opplevelser. Om du er alene eller har noen å dele boken med, er det en perfekt «nøkkel» for å kunne finne en balansert og konfliktfri oppdragelse. Liv Berit forsøker å ikke være en typisk «jeg-ønsker-på-ingen-måte-å-blande-meg-i-din-barne-oppdragelse-MEN» person. I stedet gir hun foreldre verktøy som trengs for å løse egne floker.

Dette er en viktig bok for veldig mange, kanskje aller viktigst for de som kanskje ikke tror de trenger en slik bok? Terningkast 6 fra meg!
Les hele omtalen her

Om boka

- Jeg mener dette er den beste boka jeg har lest om foreldre og barn på lenge, og tror det kan være den beste jeg har lest noensinne! Den er god fordi den er praktisk, jordnær og motiverende.
Mamma til tre sprell levende barn.

- Jeg har kommet til kapittel 2 og er allerede evig takknemlig til deg som har skrevet denne boken.
Tusen hjertelig takk fra en ung mor

Les artikkelen i Stavanger Aftenblad om Å velge det varme blikket her.

Det er flere omtaler av boken og arbeidet mitt på Facebooksiden Det varme blikket og hjemmesiden livberit.no

Frodig ørken

Tanker om et alminnelig og hellig liv

 

Frodig ørken

I 2008 gav jeg ut boka Frodig ørken, tanker om et alminnelig og hellig liv, en bok som fremdeles er i salg. Her anvendes ledelsesteori, samspill- og kunnskap om kommunikasjon. I tillegg blir Bibel og livserfaring brukt for å belyse sammenheng mellom Gudsbilde, menighetsliv og tro. 
KJØP BOKA HER

Tematikken i boka gir inspirasjon til både foredrag og forkynnelse. Les artikkelen fra Stavanger Aftenblad om utgivelsen av boken Frodig ørken her.

Mulige tema:

Hvordan bygge varme fellesskap?
Det er mange frostskadde rundt oss både i hjem, vennskap og menigheter. Sårene kan bli store når konflikter rammer der troen på en god Gud forkynnes. Det er spennende å oppdage sammenhengen mellom oppdragelse, væremåte og tro. De veves sammen og former både væremåte og Gudsbilde. Her er boken Frodig Ørken en inspirasjonskilde.

Styrke menighet
Troverdighet er en viktig for den/dem som skal formidle evige verdier. Også for menigheter er det viktig å styrke den menneskelige faktor. Det er godt å underbygge dette både fra Bibelsk og pedagogisk ståsted.

Ta kontakt for skreddersydd opplegg.

Send meg en melding

Kontakt

Liv Berit Heimstad Tønnessen

Mobilnr: 900 23 132

Postadresse:
Frue Terrasse 28
4012 Stavanger


Kalenderen min er åpen. Du finner den her. Finn gjerne 2 mulige datoer og send dem til meg, så velger jeg den som passer meg best.

Organisasjonsnummer: 981 720 032

Powered by Cornerstone