Forfatterskap

Å velge det varme blikket

Foreldrebok som bringer inspirasjon,
mot og håp til dagens foreldre

Da lockdown rammet, startet jeg daglige onlinesendinger, gjennom hele lockdown, for å styrke foreldre i de tusen hjem. Håpefull fortellinger om endringer i hjemmet, har resultert i denne nydelige boken. Boken består av 

  • Ærlige og håpefulle erfaringer fra foreldre, 
  • Liv Berits refleksjon 
  • Forfatters treffende illustrasjoner. 

Bla i boka Nøkkelknippet

OM BOKA

Når vi leser, kjenner vi oss ivaretatt som foreldre. Vi blir både sett og forstått. Den beskriver hverdagen og gir enkle verktøy for oss foreldre. Med omsorg for både oss foreldre og barna vi skal ta vare på, skaper Liv Berit både gjenkjennelse og aha-opplevelse gjennom hele boken. Også ved de kreative og fine illustrasjonene den er fylt med. Liv Berit har en egen evne til å gi oss konkrete nøkler ut fra andre foreldres erfaringer. Disse knytter hun sammen med sin brede kompetanse og egne livserfaringer. Vi anbefaler denne boken på det varmeste!

Kristina og Petter Ekerhovd-Ottersen Ildsjelene bak http://foreldresammen.no

***

Her finner du flotte historier fra foreldres hverdag. For hver historie jeg leste, måtte jeg løfte opp vår lille Klara Amanda og gi henne en god klem! 

Thomas Sekkingstad, Vidunderpappa.no

***

For en kraftfull bok! Den gir ny giv til å bli en enda bedre mor. Boken gir både fellesskap og trøst. Den gir mot til å fortsatt gi mine barn det de trenger, selv om "naboen" skulle mene jeg burde gi straff i stedet for en klem. Boken gir motivasjon og nøkler til å løse utfordringer som oppstår mellom barna og meg.

Hanne Lie-Handeland, mor og hundetrener

 

Frodig ørken

Tanker om et alminnelig og hellig liv

 

Frodig ørken

I 2008 gav jeg ut boka Frodig ørken, tanker om et alminnelig og hellig liv, en bok som fremdeles er i salg. Her anvendes ledelsesteori, samspill- og kunnskap om kommunikasjon. I tillegg blir Bibel og livserfaring brukt for å belyse sammenheng mellom Gudsbilde, menighetsliv og tro. 
KJØP BOKA HER

Tematikken i boka gir inspirasjon til både foredrag og forkynnelse. Les artikkelen fra Stavanger Aftenblad om utgivelsen av boken Frodig ørken her.

Mulige tema:

Hvordan bygge varme fellesskap?
Det er mange frostskadde rundt oss både i hjem, vennskap og menigheter. Sårene kan bli store når konflikter rammer der troen på en god Gud forkynnes. Det er spennende å oppdage sammenhengen mellom oppdragelse, væremåte og tro. De veves sammen og former både væremåte og Gudsbilde. Her er boken Frodig Ørken en inspirasjonskilde.

Styrke menighet
Troverdighet er en viktig for den/dem som skal formidle evige verdier. Også for menigheter er det viktig å styrke den menneskelige faktor. Det er godt å underbygge dette både fra Bibelsk og pedagogisk ståsted.

Ta kontakt for skreddersydd opplegg.

Send meg en melding

Kontakt

Liv Berit Heimstad Tønnessen

Mobilnr: 900 23 132

Postadresse:
Frue Terrasse 28
4012 Stavanger


Kalenderen min er åpen. Du finner den her. Finn gjerne 2 mulige datoer og send dem til meg, så velger jeg den som passer meg best.

Organisasjonsnummer: 981 720 032

Powered by Cornerstone