Medvandrer og mentor i koronatider

Trenger du medvandrer i denne underlige tiden? Jeg åpner for et begrenset antall kunder

Før hverdagen ble rammet av korona, hadde jeg ikke kapasitet til å være medvandrer for enkeltpersoner. Kalenderen var full. Nå er hverdagen snudd på hodet, og så lenge korona og den nye avstanden preger våre virksomheter, er dere hjertelig velkomne til å ta kontakt via mailfeltet under her. Første avtale varer bortimot 2 timer, de neste varer mellom 60 og 75 minutter. Samtalen gjennomføres på Facetime eller på kjøkkenet mitt. Se priser for private kunder under. 

Jeg fungerer fremdeles som mentor for ledergrupper i skoler og barnehager over tid. Dette har egne priser, ta gjerne kontakt.

Foreldre

Jeg har brukt sommeren til å lage et onlinekurs for foreldre, med 7 inspirerende episoder. Tilgang på dette koster 599 kroner, og varer til 12.11.20. Les mer + billett på https://varmeblikk.no/foreldrestotten/  

Jeg anbefaler å kjøpe boken, Å velge det varme blikket. Den er veiledende i seg selv. For deltakere på Foreldrestøtten er det rabatt på boken.

Serifisering av veiledere

Vi vil starte sertifisering av medvandrer/veiledere for foreldre i løpet av 2020/21, også dette er utsatt pga korona. Den som blir sertifisert vil kunne tilby veiledningstjenester på vegne av Det varme blikket, over hele landet.

Priser for privat medvandring

  • Første avtale: 1500 kr
  • Deretter: 1000 kr

REFERANSER

Send meg en melding

Kontakt

Liv Berit Heimstad Tønnessen

Mobilnr: 900 23 132

Postadresse:
Frue Terrasse 28
4012 Stavanger


Kalenderen min er åpen. Du finner den her. Finn gjerne 2 mulige datoer og send dem til meg, så velger jeg den som passer meg best.

Organisasjonsnummer: 981 720 032

Powered by Cornerstone