Menighet og trosliv

Som en trygg troende brenner jeg for at menighet og forsamling skal ha like høy bevissthet på ledelse og kultur som andre virksomheter har.

I arbeidet mitt som pedagog har jeg stor glede over at nyere forskning, og pedagogikken som utvikles fra denne, viser en stadig dypere respekt for barnet. Dette er også en viktig referanse i menighet og forsamling.

Slik blir min pedagogiske kunnskap også nyttige nøkler for dem som vil rydde opp i et utydelig eller usunt gudsbilde og en utrygg menighetskultur.

Troverdig tro ser ut som noe.

 

Frodig Ørken

Tanker om et alminnelig og hellig liv

 

Frodig ørken

I 2008 gav jeg ut boka Frodig ørken, tanker om et alminnelig og hellig liv, en bok som fremdeles er i salg. Her anvendes ledelsesteori, samspill- og kunnskap om kommunikasjon. I tillegg blir Bibel og livserfaring brukt for å belyse sammenheng mellom Gudsbilde, menighetsliv og tro. 
KJØP BOKA HER

Tematikken i boka gir inspirasjon til både foredrag og forkynnelse. Les artikkelen fra Stavanger Aftenblad om utgivelsen av boken Frodig ørken her.

Mulige tema:

Hvordan bygge varme fellesskap?
Det er mange frostskadde rundt oss både i hjem, vennskap og menigheter. Sårene kan bli store når konflikter rammer der troen på en god Gud forkynnes. Det er spennende å oppdage sammenhengen mellom oppdragelse, væremåte og tro. De veves sammen og former både væremåte og Gudsbilde. Her er boken Frodig Ørken en inspirasjonskilde.

Styrke menighet
Troverdighet er en viktig for den/dem som skal formidle evige verdier. Også for menigheter er det viktig å styrke den menneskelige faktor. Det er godt å underbygge dette både fra Bibelsk og pedagogisk ståsted.

Ta kontakt for skreddersydd opplegg.

REFERANSER

Send meg en melding

Kontakt

Liv Berit Heimstad Tønnessen

Mobilnr: 900 23 132

Postadresse:
Frue Terrasse 28
4012 Stavanger


Kalenderen min er åpen. Du finner den her. Finn gjerne 2 mulige datoer og send dem til meg, så velger jeg den som passer meg best.

Organisasjonsnummer: 981 720 032

Powered by Cornerstone