Referanse

Madlamark og Gausel menighet, Stavanger. Foreldrekurs

 

Madlamark og Gausel menighet, Stavanger. Foreldrekurs

1 Hvordan gi ungdommene våre det de trenger for å møte framtiden? Samling for konfirmantforeldre med undervisning og samtale.

 

Foreldrene sier mye godt om disse kveldene. Liv Berit tydeliggjorde sitt ståsted som kristen uten at det forstyrret. Derfor åpnet de seg for hovedinnholdet i kveldens fokus: Hvordan foreldre kan reparerer følelser, relasjon og selvfølelse hos ungdom. Som konfirmantlærer mener jeg dette er meget tydelig forkynnelse, om noe som er viktig for dagens foreldre. Liv Berit formidler et nådig budskap.

2 Søndagstanker om tro og familieliv. Åpen samling for alle foreldre i bydelen

Denne kvelden ble til inspirasjon og hjelp for flere av dem som var til stede. Liv Berit formidler på en ikke-moraliserende måte det som virkelig utfordrer; når vi erkjenner det vi ikke mestrer overfor egne barn. Hun formidler hvor viktig det er å gripe tak i eget liv, gjøre egne, aktive valg når vi skal hjelpe barna våre i gang med å leve livet. Hun er også tydelig på at når vi som foreldre gjør feil, så er det likevel mulig å få det til ved å gi seg selv og barna muligheten til å starte på ny; prøve en gang til. Liv Berit holder fram at det er lov å vise seg selv nåde - slik Gud gjør det.

Anita Skretting, kateket

Send meg en melding

Kontakt

Liv Berit Heimstad Tønnessen

Mobilnr: 900 23 132

Postadresse:
Frue Terrasse 28
4012 Stavanger


Kalenderen min er åpen. Du finner den her. Finn gjerne 2 mulige datoer og send dem til meg, så velger jeg den som passer meg best.

Organisasjonsnummer: 981 720 032

Powered by Cornerstone