Om meg

Mitt navn er Liv Berit Heimstad Tønnessen. Jeg har base i Stavanger, men reiser så gjerne på oppdrag.

Jeg er forfatter og foredragsholder som også tilbyr lederstøtte for team. 

Jeg er utdannet pedagog med fordypning i ledelse fra BI. I år har jeg 30-års jubileum som selvstendig næringsdrivende. 

Jeg bistår alle som leder, enten det er foreldre, teamledere, skoler eller organisasjoner når sider ved ledelse, samarbeid og relasjon må styrkes.

Mitt spesialområde er foreldre, skole og barnehage, men jeg må ikke ha din virksomhets kompetanse for å bistå. Mitt hovedfokus er den menneskelige faktor, enten det gjelder ledelse, kulturbygging eller implementering av metoder eller verdier.

Alle oppdrag er unike. Derfor skreddersyr jeg alle oppdrag i samarbeid med kunden.

 

Min definisjon av pedagogikk er:

Hvordan vi må ha det i oss og rundt oss for å lære. Et lærende miljø er ingen selvfølge. Det må arbeides fram og er en viktig nøkkel i endringstider.

 

 

Om megMine arbeidsmåter

Bak enhver ledelse og bedriftskultur finner vi kunnskap, væremåte og holdninger som både svekker og styrker en bedrift, en familie eller et fellesskap. Min spisskompetanse er, i samarbeid med ledelsen, å oppdage det usunne for samtidig å velge og styrke det som er sunt.

Holdninger er enklere å endre enn man tror, da enhver holdning er underbygd av en tanke. Det er den vi setter fokus på, og tanker kan endres. Mitt fokus er derfor ikke følelser, men tankene som ligger i bunn av kultur og ledelse. Slikt arbeid er krevende, men utrolig motiverende, da det gir merkbare resultater.

Les omtalene av mitt arbeid for å bli mere kjent med min arbeidsform. Jeg tilbyr tjenester til alle som ser behov for å styrke den menneskelige faktor.

Send meg en melding

Kontakt

Liv Berit Heimstad Tønnessen

Mobilnr: 900 23 132

Postadresse:
Frue Terrasse 28
4012 Stavanger


Kalenderen min er åpen. Du finner den her. Finn gjerne 2 mulige datoer og send dem til meg, så velger jeg den som passer meg best.

Organisasjonsnummer: 981 720 032

Powered by Cornerstone