Referanse

Mentor og faglig pådriver i Strand kommune

 

Mentor og faglig pådriver i Strand kommune

Liv Berit Heimstad Tønnessen har de 2 siste årene vært sentral i Strand kommunes strategi for kompetanseheving for alle våre ansatte i barnehagesektoren.

 

Med sin faglighet drar hun våre ansatte frem mot vårt felles mål om autoritative voksne på en fantastisk måte. (Autoritativ = Varm og grensesettende samtidig.) Liv Berit evner å presentere faget slik alle forstår budskapet om voksenrollens betydning. Etter felles planleggingsdag august 2014 hørte jeg følgende viktige kommentar: Jeg tok jobben som barnehageassistent fordi jeg trengte pengene. I dag gikk det opp for meg hvor utrolig viktig jeg er for barna i barnehagen.

Liv Berit kaller en spade for en spade på en eminent måte, slik at ingen føler seg støtt eller blir ubekvemme. Hun har evnen til å la tilhørerne erkjenne eget ansvar i samspill med både barn og voksne i barnehagen. Liv Berit er punktlig og stiller alltid godt forberedt til oppdragene hun blir bedt om. Hennes brennende engasjement for barn og voksenrollen i barnehagen formidles gjennom alt hun gjør.

Takk Liv Berit, du gjør våre barnehageansatte til bevisste voksne med et autoritativt menneskesyn!

Arild Tid Johannessen, Barnehagekonsulent Strand kommune

Lenke til Være-Sammen-programmet

Send meg en melding

Kontakt

Liv Berit Heimstad Tønnessen

Mobilnr: 900 23 132

Postadresse:
Frue Terrasse 28
4012 Stavanger


Kalenderen min er åpen. Du finner den her. Finn gjerne 2 mulige datoer og send dem til meg, så velger jeg den som passer meg best.

Organisasjonsnummer: 981 720 032

Powered by Cornerstone