Referanse

Styrke voksenrolle og kompetanse i Solkollen

 

Styrke voksenrolle og kompetanse i Solkollen

Våre 4 barnehager i Kristiansand har hatt et nært samarbeid med Liv Berit Heimstad Tønnessen. Vårt første ønske var å øke kompetansen til våre avdelingsledere, men hele personalgruppen har blitt styrket i det å være leder i hverdagen. Vi har også hatt alle avdelingsledere og pedagoger på weekendkurs med fokus på lederrollen.

 

Liv Berit utfordrer alle ansatte til å være leder i eget liv. Uavhengig av stilling må man være bevisst på voksenrollen i barnehagen, sier Liv Berit. Hun tar utgangspunkt i vår forpliktelse på Barnehagelov og Rammeplan. Derfor vektlegges voksenrollen i forhold til barna og den jobben vi som ansatte skal utføre. Våre handlinger skal være reflekterte og Liv Berit har minnet oss alle om at handling har en bevegelse fra tanke og gjennom hjertet. Kloke og rause voksne med varme hjerter er med på å gi barn en god hverdag.

På bakgrunn av Liv Berits forelesninger har vi fått gode refleksjoner i personalgruppene. Det har gitt felles forståelse av viktigheten av gode trygge voksne. Vi er ikke perfekte, men skal være bevisste og modige!

Les omtalen fra Solkollen barnehage (Filadelfiamagazinet 2, 2015: Ikke perfekte, men bevisste og modige voksne) her.

Maria Korsvik, Solkollen barnehage, Søm

Send meg en melding

Kontakt

Liv Berit Heimstad Tønnessen

Mobilnr: 900 23 132

Postadresse:
Frue Terrasse 28
4012 Stavanger


Kalenderen min er åpen. Du finner den her. Finn gjerne 2 mulige datoer og send dem til meg, så velger jeg den som passer meg best.

Organisasjonsnummer: 981 720 032

Powered by Cornerstone