Du er så utrolig viktig for barna!

Blogg/Du er så utrolig viktig for barna!
Du er så utrolig viktig for barna!

Har du lagt merke til at de yngste stopper opp et øyeblikk når de er på vei bort fra deg? De venter til du møter blikket deres. Blikket ditt gir viktig informasjon. Er det trygt og oppmuntrende våger barnet å gå litt lenger, det er som om du er med dem på ferden. Andre ganger forteller blikket ditt at det er fare på ferde, og barnet nøler. 

Barn er skrudd sammen for fellesskap og tilhørighet. Før ordene dine har formulert at du elsker barnet, har blikket ditt sendt den samme beskjeden. Derfor forstår barn hva elske betyr. Det sitter rett og slett i kroppen. 

Smarttelefonene våre står i fare for å pulverisere denne viktige læringen. Når vi ikke blir med på barnets utforskning fordi vi er med vennene våre på tur inne i telefonen, går barnet glipp av viktig veiledning og læring. Når vi er oppslukt av telefonen, må barnet gå alene – hvis det tør. Legg vekk telefonen så mye du kan og ha blikket tilgjengelig for dine små og større mirakler.

Les mer om det viktige blikket ved å klikke på Kjøp-knappen eller å bestille fra meg med hilsen i. Stadig flere spør etter boka i bokhandel og på bibliotek, slik tar de den inn. Bli med å spre det gode ryktet 

KJØP BOKA HER

Send meg en melding

Kontakt

Liv Berit Heimstad Tønnessen

Mobilnr: 900 23 132

Postadresse:
Frue Terrasse 28
4012 Stavanger


Kalenderen min er åpen. Du finner den her. Finn gjerne 2 mulige datoer og send dem til meg, så velger jeg den som passer meg best.

Organisasjonsnummer: 981 720 032

Powered by Cornerstone