Skal barn tåle det voksne ikke tåler?

Blogg/Skal barn tåle det voksne ikke tåler?
Skal barn tåle det voksne ikke tåler?

Jeg har hørt det sagt at om du vil vite hvilket menneskesyn en voksen har, skal du se på hvordan de behandler barn. De aller fleste har større kontroll over oss selv i møte med voksne, enn overfor barn. Utsagnet inspirerer til å rydde tanken bak reaksjonene våre, spesielt i møte med barn. Tankene avslører menneskesynet vårt.
 
Verken barn eller voksne blir snille av å bli skjelt ut. Voksne samarbeider heller ikke bedre av å bli stengt ute. Triste voksne blir heller ikke trygge av å bli ignorert. Dessuten, den som skjeller ut og overser mister fort både venner, kjærest, respekt og tillit.

Jesper Juul har en fin standard: snakk til våre barn som til våre beste venner. Da styrkes menneskesynet vårt − blikket vi har på både barn, partner, omgivelser og oss selv. 

Boka, Å velge det varme BLIKKET, gir ryddehjelp til å beholde det som styrker relasjoner og finne nye tanker og handlinger der vi ikke står for de gamle. I boka finner du 92 erfaringer fra forelde, og alle er inspirerende. 

Del gjerne. Ønsker du å kjøpe boka, kjøp her.

KJØP BOKA HER

Send meg en melding

Kontakt

Liv Berit Heimstad Tønnessen

Mobilnr: 900 23 132

Postadresse:
Frue Terrasse 28
4012 Stavanger


Kalenderen min er åpen. Du finner den her. Finn gjerne 2 mulige datoer og send dem til meg, så velger jeg den som passer meg best.

Organisasjonsnummer: 981 720 032

Powered by Cornerstone