Omtale av foreldrekurs

Blogg/Omtale av foreldrekurs
Omtale av foreldrekurs

Julie Elisabeth Øvestad, Bryne

En helt vanlig torsdag kveld ble gjort om til en "MAGISK" torsdagskveld da vi i Spødarbakken barnehage fikk Liv Berit til å holde foredrag på foreldremøtet. Tusen hjertelig takk for at du bekrefter at vi er på rett vei og at sammen er vi gode!


Rune Løvdal, Stavanger

Det du leverte var lærerikt og imponerende. Du fremstår faglig bunnsolid og har en evne til formidling som er sjelden.


En tenåringspappa

Relasjonen til datteren min på 14 er reddet etter kurset ditt. Jeg var i konflikt med henne, men har funnet en ny og god vei. Takk. 


Ann Lena Withbro, Stjørdal

Dette kurset berører, bekrefter og inspirerer. På få timer fikk jeg bedre innsikt i hvilken nøkkel jeg kan ta i bruk for å være den mammaen mitt barn trenger. 


Andrea Molaug, Stavanger

Stjernedryss til gode, rause, engasjerende og dyktige Liv Berit. Hun har en egen evne til å formidle og gi av seg selv, og forteller åpenhjertig, direkte og ærlig! Anbefales!


Thomas Brekke, Tønsberg   

Var så heldig å få delta på foredrag med Liv Berit i går. Inspirerende foredrag og DAME! Anbefales på det sterkeste. 


Alenemamma 

Jeg trengte dette kurset! Etter at jeg har tatt ansvaret for meg selv og relasjonen vår har stemningen hjemme blitt mye bedre. Det er helt utrolig. Jeg har ikke lenger dårlig samvittighet for å si ja til meg selv og nei til henne, jeg setter grenser jeg står inne for og blir dermed ikke fykende sint, jeg tåler alle følelsene hennes uten å bli usikker eller fortvilt. Og datteren min har blomstret! Hun er mer fornøyd og ikke lenger sint på meg som hun engang var. Etter at jeg tok på meg ledertrøya har vi begge fått det bra.

Send meg en melding

Kontakt

Liv Berit Heimstad Tønnessen

Mobilnr: 900 23 132

Postadresse:
Frue Terrasse 28
4012 Stavanger


Kalenderen min er åpen. Du finner den her. Finn gjerne 2 mulige datoer og send dem til meg, så velger jeg den som passer meg best.

Organisasjonsnummer: 981 720 032

Powered by Cornerstone