Når mammahjertet knuser

Blogg/Når mammahjertet knuser
Når mammahjertet knuser

Mailen fra denne moren, som gråt gledestårer da hun leste i boken om det varme blikket, gjorde et sterkt inntrykk på meg.

"Før jeg fikk barn tenkte jeg at jeg lå an til å bli en ganske god mor, fordi jeg elsker barn og er tålmodig og rolig av natur. Jeg hadde aldri kjent på det de beskrev som boblende sinne som fører til at du vil knuse noe. Vel, det har jeg nå, et sinne som har knust hjertet mitt mange ganger.

Jeg er mamma til ei på snart 3 og en på 7 mnd. Treåringen er verdens skjønneste og snilleste lille jente, men det siste året har jeg famlet i blinde for å finne ut hvordan jeg skal håndtere henne når hun gjør galt mot andre barn eller meg. Jeg har aldri sett for meg at jeg skal bli en ettergivende mor som skjemmer dem ut og gir dem alt de vil ha. Andre har sagt at lydige barn er bra, så det ville jeg ha. Men så er det så feil å kjøre på med konsekvenser: "Du skal lye mamma, eller så" - greiene. Derfor har jeg stått i løse luften og ikke ant hvor jeg skulle snu meg. Så fant jeg boken om det varme blikket i boden. Jeg har grått gledestårer hver gang jeg har åpnet den. ENDELIG!

Boken er blitt bakken jeg trenger å stå på og gir hjelp til å se barna og meg selv på rett måte. Jeg skulle ønske at alle foreldre måtte lese den. Selv leser jeg som regel om kvelden. Etterpå går jeg ned og ser lenge på dem mens de sover. Da har jeg lyst til å vekke dem med en gang slik at jeg kan være en GOD, god mamma som ser dem på riktig måte. Nå har jeg akkurat lest et kapittel, så jeg gleder meg til de våkner i morgen. TAKK!" 

Send meg en melding

Kontakt

Liv Berit Heimstad Tønnessen

Mobilnr: 900 23 132

Postadresse:
Frue Terrasse 28
4012 Stavanger


Kalenderen min er åpen. Du finner den her. Finn gjerne 2 mulige datoer og send dem til meg, så velger jeg den som passer meg best.

Organisasjonsnummer: 981 720 032

Powered by Cornerstone