Trygge voksne finner veien i kaos

Blogg/Trygge voksne finner veien i kaos
Trygge voksne finner veien i kaos

Da dette gode bildet kom ble jeg selvsagt begeistret. Denne pappaen har plassert boka om det varme blikket i kartlommen på sykkelen. Han jobber målrettet med å få på ledertrøyen i hverdagen, og han forteller at boken gir god veihjelp.  

Ledertrøyen sender den gode beskjeden til barnet om at vi tar ansvar, at vi leder, at vi bærer tryggheten, at vi har både ja og nei tilgjengelig. Når voksne bærer ledertrøyen kan barn være barn og det er greit at barnet er frustrert, irritert og lei seg. Den trygge voksne lager trygge rammer rundt barnet. 

Uansett hvilken oppvekst du har hatt, så håper jeg at du møtte en som bar denne ledertrøyen da du selv var barn. En som tålte, tok imot og som ikke mistet seg selv i sinne eller tafatthet. For et privilegium det er å ha det gode ansvaret for seg og barnet. Slik blir det god barndom av. 

Du er også på en reise med barna i ditt liv. Gjør som denne gode pappaen, la deg inspirere til gode veivalg slik at du kommer dit du drømmer om, sammen med barna. Da er det lurt å sjekke om kartet du bruker i dag er oppdatert. 

Og vil du kjøpe boka for å bruke et praktisk og lett anvendelig kart? Ta gjerne kontakt. 

Fortsatt god sommer! 

Send meg en melding

Kontakt

Liv Berit Heimstad Tønnessen

Mobilnr: 900 23 132

Postadresse:
Frue Terrasse 28
4012 Stavanger


Kalenderen min er åpen. Du finner den her. Finn gjerne 2 mulige datoer og send dem til meg, så velger jeg den som passer meg best.

Organisasjonsnummer: 981 720 032

Powered by Cornerstone